V a b i l o

Spoštovani čebelarji in čebelarke,

vabim Vas v petek, 09. novembra 2018, ob 18. uri na drugo v nizu predavanj o čebeljih boleznih, na predavanje z naslovom BOLEZNI ODRASLIH ČEBEL.

Predaval bo član UO ČD Postojna g. Jernej Bubnič, abs. veterine.

Predavanje bo v predavalnici št. 6, v stavbi stare osnovne šole (delavska univerza), Ljubljanska cesta 2, Postojna.

Apeliram na številčnejši odziv, predvsem članov ČD Postojna, ker znanja o boleznih čebel, prepoznavanju le-teh in poznavanja strategij ravnanja pred, ob in po izbruhu bolezni ni nikoli dovolj!!!

Problematika je vedno dovolj aktualna in pereča; v času, ko čebelarjevih neposrednih aktivnosti pri čebelah skorajda ni, je dobro obnoviti in preveriti svoje znanje in pretehtati previdnostne ukrepe, ki jih že uporabljamo v svojem čebelarstvu,  po načelu: bolje preprečevati kot zdraviti! Povabite tudi prijatelje čebelarje, ki niso člani društva, kajti zdrave sosedove čebele so eden od pogojev za zdravje naših čebel.

Dobrodošli vsi, ki Vas ta problematika zanima!

Vladimir Fajdiga, predsednik ČD Postojna,

predsednik ČZ A. Žnidaršiča Primorske in Notranjske